Leva i Miler treniraju strogoću, ”vukovi” još bez poraza, ali i bez pobede

Arminija – Bajern 1:4(0:3) Doan 58′ – Miler 8′,51′, Levandovski 26′,45+1′
Menhengladbah – Volfsburg 1:1(0:0) Hofman 74′(p) – Veghorst 85′

    Odigrane su još dve utakmice 5. kola Bundeslige. Ni u njima domaće ekipe nisu uspele da dođu do pobede.   

Bajern ne dozvoljava Lajpcigu da mu odmakne na tabeli, pa se pobedom u Bilefeldu ponovo približio samo na bod zaostatka. Novajlija je dobro počeo sezonu u Bundesligi, ali protiv šampiona nije imao šta da traži.

Arminiju je načeo Tomas Miler već u 8. minutu, da bi do poluvremena dva gola postigao najbolji svetski strelac, u ovom trenutku, Robert Levandovski. Poljak je tako postigao već sedam golova u četiri odigrane utakmice, mada je protiv Hofenhajma na terenu proveo samo pola sata. Svoj drugi, a četvrti za Bavarce, postigao je Tomas Miler u 51. minutu, a jedino što će iz ovog meča pamtiti domaćin bio je počasni gol Japanca Doana u 58. minutu. Iako je ostalo više od pola sata igre do kraja meča, golova više nije bilo, pošto je tim iz Minhena već razmišljao o startu Lige šampiona, u kojoj takođe brane naslov, gde im je prvi rival Atletiko iz Madrida.   

Poslednji meč subotnjeg programa odigran je u Menhengladbahu, gde je Borusija ugostila Volfsburg. ”Ždrepci” će već u sredu put Milana gde će se u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja sastati sa Italijanskim Interom. Izgledalo je da će se još jedan meč u kome je akter Volfsburg okončati bez golova, ali je u poslednjih petanestak minuta viđen po jedan na obe strane. Poveli su domaći iz jedanaesterca, strelac je bio Hofman u 74. minutu, ali je desetak minuta kanije poravnao Veghorts, pa su ”vukovi” i dalje bez poraza, doduše i bez pobede, pošto su sve četiri utakmice ikončali nerešenim rezultatom. Menhengladbah je sakupio bod više, pa sada ima pet na svom kontu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE