U Bundesligi miroljubivo, nerešeno u Kelnu i Bilefeldu (VIDEO)

 Odigrane su poslednje dve utakmice 24. kola nemačke Budeslige. Bez pobednika završeni su mečevi u Kelnu i Bilefeldu.   

Arminija je dočekala Union sa nadom da može do tri boda, prvi put još od 20. januara. Međutim, Berlinci su tvrd orah i zasluženo nose bod u prestonicu. U prvom poluvremenu domaći su imali dve dobre šanse, a u nastavku je Japanac Endo mogao da donese ceo plen gostima. Union je sada na 7. mestu sa 35 bodova, dok je Arminija 16. sa 19 bodova i jednom utakmicom manje.     

U prvom meču dana Keln je tek u finišu stigao do boda protiv Verdera. ”Zeleni” su u glavni grad Severne Rajne Vestfalije došli nakon pobede nad Ajntrahtom i samo jednim porazom u pet prethodnih kola. ”Jarčevi” su u težoj situaciji, pred ovaj duel imali su tri vezana poraza i nalazili su se tik iznad zone ispadanja. Verder je do vođstva stigao golom mladog Amerikanca Džošue Sardženta, koji je strelac bio i protiv Ajntrahta u prošlom kolu. Bilo je to u 66. minutu, dok je izjednačenje usledilo u 83. kada je iskusni Jonas Hektor, koji je u igru ušao nekih desetak minuta ranije, pogodio cilj, uz malu ”pomoć” golmana gostiju Pavlenke.

Keln – Verder 1:1 (0:0) Hektor 83′ – Sardđent 66′
Aminija – Union Berlin 0:0

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE