Darko Lazović pred transferom karijere!

Srpski fudbaler Darko Lazović mogao bi da napusti Veronu predstojećeg leta, a kao klub koji je iskazao svoje interesovanje za njegove usluge iskočila je Atalanta, prenose mediji iz Bergama.

Bivši kaptien Crvene zvezde i reprezentativac naše zemlje, već šest godina igra u Seriji A, uglavnom standardno i mogao bi to da naplati nadolazećeg leta. Naime, Atalanta već razmatra opcije na desnom beku, ukoliko Robin Gosens napusti klub. Lazović je najveći kandidat da stigne u Bergamo kao njegova zamena, ali i ako Nemac ostane, do transfera bi moglo doći, pa bi srpski fudbaler u tom slučaju bio njegova alternativa.

Gasperini, navodno, veliku prednost u dolasku Lazovića, osim igračkih kvaliteta, vidi i u tome što trener Verone Ivan Jurić koriti Darka u sličnom sistemu, pa je to olakšavajuća okolnost.

Takođe, Lazoviću ugovor ističe 2022. godine, pa je ovo verovatno i poslednja prilika da Verona zaradi na njegovom transferu. Prema navodima ,,TutoAtalante”, klub iz Bergama je spreman da izdvoji pet miliona evra za njegove usluge.

Srpski reprezentativac je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima, uz učinak od dva gola i pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE