Menadžer koji je doveo Asana u Partizan: Ovakav raskid najstrože zabranjen propisima FIFA

Fudbalski agent Kevin Fjoreneli koji je bio zastupnik Takume Asana i posredovao njegovom transferu u Partizan, navodi da ovakav vid raskida ugovora između Japanca i crno-belih može imati velike posledice.

Pre dve sezone, ispred agencije ,,Sportfront” Fjoreneli je dogovarao uslove svog klijenta Takume Asana prilikom prelaska u Partizan. Japančev ugovor je isticao 2022. godine i ovog leta je trebalo da pronađe novu sredinu, a Partizan zaradi usled sjajnih igara brzonogog napadača, međutim Asano je odlučio da raskine ugovor zbog neisplaćenih obećanih zarada.

Tako je Fjoreneli, koji je do skora zastupao Asana, za zvanični sajt Partizana rekao da je ovakav vid raskida saradnje najstrože zabranjen u tefterima FIFA.

Pošto sam učestvovao u transferu Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom Japanca. Jednostrani raskid ugovora, bez opravdanog razloga, najstrože je zabranjen propisima FIFA. Solidarnost bi trebalo da vodi naše akcije, ne egoizam – naveo je Fjoreneli.

Asano je nedavno zamenio agenciju ,,Sportfront” sa agencijom ,,Džob entertejment”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE