Natho o povredi: Oktrio kada će sve biti poznato

Strelac prvog gola za Partizan na sinoćnoj utakmici bio je Birbas Natho, koji se u tom trenutku i povredio,pa je napustio igru prerano, što je verovatno uticalo na dalji tok utakmice.

Izraelski fudbaler izneo je svoje utiske za sajt kluba nakon utakmice

-Da, izuzetno teška utakmica! Znali smo da ćemo igrati protiv holandskog tima koji je veoma dobar u napadu i da će nam to biti problem. Danas nismo igrali najbolje, ali ovo je fudbal i moramo se pripremiti za sledeću veoma važnu utakmicu u nedelju, rekao je Natho.

Fejenord ima dobre napadače, smatra jedan od najboljih fudbalera Partizana

-Da, ovog puta se to desilo dva puta. Holandski tim je dobar u napadu i imaju dobre vezne igrače i napadače. Mi moramo poraditi na našim greškama koje smo napravili danas. Naš trener će sesti sa nama i probaćemo da nakon analize popravimo to, ali najbitnije je da se spremimo za utakmicu u nedelju“.

Na pitanje šta je najveća razlika bila između Partizana i Fejenorda?

-Danas se više radilo o mentalitetu. Možda to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i mi nismo bili baš fokusirani i previše smo razmisljali o Super ligi. Ne znam, ali nismo najbolje odigrali.“

Što se tiče povrede, Natho je rekao

-Nisam siguran, sutra ćemo videti na pregledu. Ne osećam se najbolje, ali nadam se da nije ništa ozbiljno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NE MOGU MNOGO DA SLAVE: Lester se vratio u PL, neminovna prodaja igrača zbog finansija

Fudbaleri Lestera ekspresno su se nakon godinu dana vratili u Premijer ligu. Overili prvo mesto pobedom nad prestonom 3:0. Lids...

POVEZANE OBJAVE