Đoković posle meča sa Nadalom: Šteta…

Novak Đoković je završio učešće na Rolan Garosu pošto je ispao od rafaela nadala posle poraza 3:1 u setovima.

Posle meča Novak je izrazio žaljenje što se nije ušlo u peti set.

 Ušao sam u meč sredinom drugog seta, iako je on treći dobio lagano. Četvrti sam ja mogao da dobijem i da se ode u peti. Tada bi sve bilo otvoreno. Šteta. Imao sam dve set lopte, servis… – rekao je Đoković i dodao:

– Publika je preokrenula meč, ona je bila 99,9 odsto na njegovoj strani i to je to, nema šta. Oni su ga podigli u tim momentima kada mu je trebalo. Šteta. Ovo je veliki meč, veliki značaj, svestan sam toga i naravno da je uvek razočaranje veliko kad izgubiš od najvećeg rivala.

On se potom osvrnuo i na svoje greške.

– Teško je izabrati jedan element koji je odlučio. Verovatno je to moj bekhend koji me nije služio, mnogo grešaka… On je to koristio, servirao mi je uglavnom na bekhend. Iako sam ubacivao ritern, ti udarci su bili kratki, pa je mogao da diktira tempo iz forhenda, iz sredine terena.

Svestan je Đoković da mora da nastavi dalje.

– Normalno je nakon ovakvog meča da si razočaran i ljut, ali sa druge strane moraš da prihvatiš. Nije ni prvi ni poslednji poraz, završio je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA SE: PAO uložio žalbu posle meča, Janakopulos ispsovao sudije na srpskom (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u trećem meču plej-ofa od Makabija u dramatičnoj završnici. Posle meča grčki predstavnik uložio je...

POVEZANE OBJAVE