SIVIĆ POSLE REMIJA NA MALTI: To je nestvarno i nedopustivo

Fudbaleri Radničkog remizirali su na gostovanju sa Gzirom Junajted rezultatom 2:2, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije.

Pošto pravilo gola u gostima više ne važi, ova utakmica se bukvalno poništava i sve će se odlučiti narednog četvrtka na stadionu Čair u Nišu.

Trener Radničkog Tomislav Sivić je izneo dvoje utiske odmah nakon zavšetka utakmice na Malti, ocenivši da je njegov tim definitivno kvalitetniji.

Odigrali smo jednu tešku utakmicu, znali smo da će biti teško i nezgodno. Međutim, sve je bilo u našim rukama. Dobro smo otvorili meč, u prvom poluvremenu smo možda mogli da damo još gol ili dva, a onda smo iz jedne potpuno kontrolisane utakmice, po ko zna koji put, napravili problem i sami sebi dali golove. To je nestvarno i takvi kiksevi su nedopustivi. Ekipa je u finišu pokazala karakter i vratila se. Definitivno smo bolji tim od Gzire, ali moramo ozbiljno da shvatimo revanš i ne sumnjam da ćemo proći dalje, rekao je Sivić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE