Odbojkašice Srbije snažno krenule u odbranu svetskog trona!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije trijumfalno je počela odbranu svetskog trona, pošto je na startu Svetskog prvenstva u Holandiji i Poljskoj maksimalnim rezultatom bila bolja od Kanade (25:23, 25:16, 25:20).

Najefikasnija je, kao po navici, bila Tijana Bošković sa 23 poena. Ona se vratila u sastav našeg nacionalnog tima posle pauze koju je napravila u Ligi nacija. Odlično ju je pratila i Brankica Mihajlović sa 10, koja tako pokazuje da se vraća u formu posle teške povrede.

Krenule su naše devojke pomalo nesigurno, ali su posle odličnih servisa Bianke Buše i Bojane Drče uspele da se odlepe na 20-15. Ipak, ni tu nije bio kraj oscilacijama, pa su protivnice prišle na samo poen zaostatka.

Tada je ponovo na scenu stupila sjajna Tijana Bošković, koja je prekinula seriju, a potom osvojila i završni poen, za prednost u setovima.

Druga dva seta su daleko lakše dobijena, iako nisu bila odigrana bez greški, međutim bitno je da je upisana maksimalna pobeda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid našao zamenu za Hezonju!?

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja gotovo sigurno napušta Real Madrid, a mediji ga sele u Panatinaikos, čiji je član bio...

POVEZANE OBJAVE