IVANOVIĆ POSLE JOŠ JEDNE POBEDE: Igrači su dobili ono što sam rekao kada sam došao

Crvena zvezda je procvetala dolaskom na klupu iskusnog Duška Ivanovića. Večeras je ostvarila i treću pobedu od njegovog dolaska u Evroligi, pa je za sada stopostotan učinak crnogorskog stručnjaka.

Do trijumfa nad Makabijem se došlo dobrom odbranom u poslednjim momentima, iako je srspki tim vodio većim delom utakmice.

Trener crveno-belih izneo je svoje utiske posle ovog duela.

Bila je teška utakmica, odlučena u poslednjim trenucima zahvaljujući našoj odbrani. Imali smo problem sa pikenrolom Sorkina, ali smo takođe i hteli, igrali smo odličnu odbranu na trojici-četvorici igrača. Generalno sam zadovoljan odbranom. U poslednjoj odbrani nam je trebalo više inteligencije. Ali, velika pobeda i bravo za moje igrače, zadovoljan je bio Ivanović.

On je istakao i poslušnost igrača.

Znam igrače, njihove kvalitete. Nisam promenio mišljenje. Teško je doneti pravu odluku na terenu kada se lomi rezultat, mene niko ne pritiska, ja nemam loptu, ali njih pritiska i treba to izneti. Ali oni mene slušaju, pohvalio se trener Zvezde.

Zadovoljan je Ivanović ostvarenim, za sada.

Igrači su dobili, ono što sam rekao kad sam došao – strpljenje i vere. To sada imaju. Sada je to dovoljno, ali moraće da bude bolje, poručio je strateg crveno-belih, koji otkako je došao ređa samo pobede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković rešio sve dileme: Nenad Zimonjić je (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković se na terenima u centru Foro Italiko sprema za nastup na Mastersu u...

POVEZANE OBJAVE