Milunović, Borjan i Degenek nakon velike pobede

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Gent u Belgiji i širom otvorili vrata plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Nakon meča svoje utiske su izneli Nemanja Milunović, Milan Borjan i Miloš Degenek.

Nije bitno ko postigne gol, ali drago mi je da sam to bio ja. Još jednom smo pokazali da smo ekipa i čestitam momcima večeras. Znate kako, svaki igrač mnogo nedostaje, posebno kad se igra ovakav sistem takmičenja u zgusnutom rasporedu. Pohvalio bih svakog od momaka koji je zamenio onog koji nije bio tu, ali to još jednom pokazuje da svako spremno čeka svoju šansu. Ovo je pobeda svlačionice, rekao je Milunović.

Još jedna pobeda, nestvarno. Kao kapiten preponosan sam na njih, na navijače i klub i mislim i da naši navijači mogu to biti. Uvek verujem u ovakvu ekipu. i nastavljamo da pišemo istoriju. Pokazali su još jednom koliko vole ovaj klub, navijače i fudbal. Ne stajemo ovde. Probaćemo da napadnemo, da budemo prvi u grupi. Prvo se skoncentrišemo za rad u nedelju, a onda se spremamo za Hofenhajm, kazao je Borjan.

Nismo mogli početi bolje. Mislim da smo odigrali fenomenalno. Od Borjana, do špiceva, trenera, svih… Ostale su još dve utakmice, imamo 9 bodova, mislim da je sve maltene gotovo, ali mi ćemo da ginemo i dalje i da ostvarimo što više pobeda, dodao je Degenek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE