Prekretnica za Šaponjića: Atletiko ponudio bivšeg napadača Partizana rivalu iz Primere

Nekadašnji napadač Partizana, Ivan Šaponjić, nalazi se na prekretnici.

Po odlasku iz Humske bivši mladi reprezentativac Srbije igrao je redovno u drugoj ekipi Benfike i u belgijskom Varegemu, ali je izgubio minute po dolasku u Atletiko iz Madrida.

Šaponjić ima 23 godine i nije u planovima Dijega Simeona pa će Atletiko u januarskom prelaznom roku pokušati da mu pronađe novi klub.

“Jorgandžije” su u subotu savladale Valjadolid, a kako stoje stvari upravo bi ovaj klub mogao da bude nova destinacija za srpskog fudbalera.

Španski mediji prenose da je prvi kontakt uspostavljen kao i da u Valjadolidu nemaju ništa protiv da dovedu napadača koji je mnogo obećavao, ali za sada nije ostvario ni delić od onoga što su mu stručnjaci predviđali.

Posle 12 kola Valjadolid se nalazi na pretposlednjem mestu sa dve pobede i 10 osvojenih bodova pa će čelnici kluba iskoristiti januarski prelazni rok kako bi doveli pojačanja za tešku borbu za opstanak do kraja sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE