NA ČIZMI SE NE ŠALE: Žoao Feliks pojačava redove italijanskog giganta?

Juventus i Inter zanimaju se za Atletikovog talenta Žoaa Feliksa (21), saznaje ,,Calciomercato”, portal specijalizovan za transfere u italijanskom fudbalu.

S obzirom na nepovoljnu ekonomsku situaciju, oba italijanska giganta ne mogu da plate odštetu za portugalskog reprezentativca pa su spremni da naprave razmenu sa Atletikom.

Juventus u Španiju želi da pošalje Argentinca Paula Dibalu (27), koji još uvek nije potpisao novi ugovor. Zbog njegovog odugovlačenja Juventus bi eventualnom razmenom bio najzadovoljniji.

S druge strane, Inter je spreman da u suprotnom smeru pošalje svog Argentinca Lautara Martineza (23), koji je i ranije bio na radaru madridskog kluba. On se proteklog leta povezivao sa Barselonom, ali transfer ipak nije realizovan.

Feliks ove sezone za Atletiko igra sjajno. U 17 nastupa je dao osam golova uz tri asistencije. Njegova trenutna tržišna vrednost iznosi 100 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Atalanta u finalu Kupa Italije, Milenković tragičar

Fudbaleri Atalante drugi su finalisti Kupa Italije. Oni su savladali Fiorentinu rezultatom 4:1. Tragičar tima iz Firence bio je srpski...

POVEZANE OBJAVE