NAJVEĆE KVOTE U MERIDIANU – Kec na Fiorentinu 2.40, dvojka na PSŽ 2.05

Pred nama je novo kolo u najjačim evropskim ligama. Kao što ste navikli i ovog vikenda nas očekuje vrhunski fudbal, a u nastavku vam izdvajamo utakmice koje će biti u fokusu – kako zbog atraktivnih imena, tako i zbog najvećih kvota koje kladionica Meridian nudi.

Za potpuni užitak, kao i uvek, čeka vas najjači bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za sportsko klađenje.

Bonus možete odmah preuzeti OVDE.

A sada – pravac meridianbet.rs – registrujte se, preuzmite bonus i sastavite tiket.

UNION BERLIN – BORUSIJA DORTMUND, DVOJKA 1.95
(Petak, 20:30)

Velike oscilacije u igri Borusije, u poslednjih nekoliko kola, dovele su do toga da se nalazi na 4. poziciji i da za liderom kaska čak šest bodova. Samo dve pozicije niže i sa tri boda manje (18), nalazi se Union Berlin.

Domaćin već četiri kola ne zna za pobedu i sumnjamo da će Dortmundu olako prepustiti bodove. Međutim, ukoliko ekipa Lusijena Favra ove sezone želi da napadne trofej – prostor za kalkulacije je trenutno nedopustiv, a pobede u ovakvim mečevima su imeprativ.

Baš zbog toga je i najveća kvota u Meridianu odličan povod da okušate sreću i kladite se na Dortmund.

FIORENTINA – VERONA, KEC 2.40
(Subota, 15:00)

Ukoliko ste ljubitelj italijanske Serije A sigurno ćete složiti da je Fiorentina ekipa koja može da igra sa svima. Potpuno nepredvidiva i uvek spremna da zatrese mrežu protivnika.

Ipak, da je situacija u redovima „Viole“ alarmantna govori i stanje na tebeli – trenutno iznad crvene zone, na 17. poziciji sa samo 10 bodova.

S druge strane, solidna Verona nalazi se na 7. mestu i posle izgubljenih bodova „kod kuće“ u meču protiv Sampdorije, sigurno će pokušati da se iskupi na gostovanju Fiorentini.
Iskusni kladioničari će se verovatno ovde opredeliti za golove, ali oni koji vole da rizikuju mogu da iskoriste najveću kvotu u Meridianu i klade se da će Fiorentina sutra slaviti.

EVERTON – ARSENAL, KEC 2.40
(Subota, 18:30)

Ono što se dešava u redovima „Tobdžija“ već postaje zabrinjavajuće – Arsenal šest kola u Premijer ligi ne zna za pobedu. Posednji trijumf ostvaren je pre više od mesec i po dana, na gostovanju Mančester Junajtedu (1:0).

U sredu je Arsenal uspeo da „prokocka“ bodove i u utakmici protiv Sautemptona (1:1), a teško je verovati da će na gostovanju Evertonu, pored ovako očajnih rezultata i loše forme uspeti da napravi korak više.
Logično, daleko bolji Everton je favorit na ovom meču, a najveća kvota na kec – 2.40 – toliko je dobra, da je ne smete propustiti!

BAJER LEVERKUZEN – BAJERN MINHEN, DVOJKA 1.85
(Subota, 18:30)

Šta reći o Bajern Minhenu, a nemati samo reči hvale? U pitanju je klub koji juriša na titulu u kom god takmičenju da se nalazi. S druge strane, Bajer Leverkuzen je ove sezone ozbiljan pretendent na svoj prvi ligaški trofej u istoriji!

Sudeći po stanju na tabeli i pruženim partijama u dosadašnjem toku nemačkog prvenstva, meč Bajer

Leverkuzen – Bajern Minhen biće spektakularan derbi susret.

Naravno, aktuelni šampion je svakako favorit jer nije izgubio na poslednjih 10 gostujućih mečeva u svim takmičenjima. Ali, da će biti lako – verujemo da neće.

LIL – PSŽ, DVOJKA 2.05
(Nedelja, 21:00)

Utakmica od koje se mnogo očekuje, derbi kola Lige 1. Okršaj vodećih ekipa. Lil je u odličnoj formi – u poslednjih pet kola u nacionalnom prvenstvu ne zna za poraz.

Standardno dobar PSŽ, iako je pre dva kola kod kuće izgubio od Liona, u poslednjem kolu je bio siguran protiv Lorienta (2:0), a sa najviše pobeda u dosadašnjem delu prvenstva (10) svakako je favorit i na ovom teškom gostovanju.

Uz Lione, ove dve ekipe prete da ozbiljno iskomplikuju sezonu u najjačoj Francuskoj ligi, gde posle dužeg perioda možemo da svedočimo zaista neizvesnom i maksimalno interesantnom prvenstvu.
NAPOMENA: *kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE