Vladimir Ivić se pismom oprostio od Votforda, poželeo im ulazak u viši rang

Vladimir Ivić nije više trener Votforda.

Odlično je počeo srpski trener u Čempionšipu, dobio je čak i nagradu za najboljeg menadžera meseca, međutim ubrzo je došlo do razlaza.

Glavni razlog je sukob sa prvom zvezdom ekipe Trojem Dinijem, iako su iz Votforda to pokušali da pokriju pričom kako je ekipa igrala loš fudbal.

Posle svega Vladimir Ivić se oprostio pismom od kluba i navijača.

Želim da se zahvalim navijačima na podršci tokom perioda tokom kog sam imao tu čast da budem menadžer Votforda. Žao mi je što vas nismo imali bliže uz sebe zbog pandemije koronavirusa, jer sam siguran da biste nam vašom snagom na stadionu pomogli na terenu. Napuštam klub zahvalan na svemu što smo uradili moj tim, igrači i ja, zajedno. Bila je velika čast dobiti priznanje za Menadžera meseca, mali trofej koji sam podelio sa igračima, štabom i navijačima.
Na kraju, želim sve najbolje Votfordu, da ostvari želju da izbori promociju u viši rang na kraju sezone i ako uspete u tome, biću još ponosniji na moj doprinos klubu za ovih 20 mečeva.


Srećan Božić svima i sve najbolje Stršljenovi, stoji u pismu Vladimira Ivića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE