SAMO U MERIDIANU – NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Dortmund 2.35, Levante 2.20, Atalanta 2.45…

Petak je najbolja fudbalska uvertira za sve što nas očekuje u naredna dva dana. Fudbal u punom jeku, mnošto vrhunskuh okršaja, uz tradicionalno najbolju sportsku ponudu – garancija je za savršen vikend!
Pored toga, bukmejkeri ti garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku!
Uz sve to, na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!
I još nešto – od sada te u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA! Imaš mogućnost da vezuješ konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
A sada… Koje mečeve obavezno moraš staviti na tiket?
MENHENGLADBAH – DORTMUND, DVOJKA 2.35
(Petak, 20:30)
Dve Borusije u Bundesligi uvek garantuju spektakl, a nema sumnje da će tako biti i u 18. kolu nemačkog šampionata. Ipak, za razliku od nekih prethodnih utakmica, prvo što “upada u oko” jeste to što se oba tima muče sa sastavom.
Neki su povređeni, neki bolesni, a neki imaju problem sa kartonima. Sve u svemu, Dortmund ne računa na petoricu igrača, a Menhengladbah na čak njih šestoricu.
Ne može se reći da ijedna od ove dve ekipe blistaju ove sezone, pošto se Dortmund nalazi na “tek” četvrtom mestu na tabeli, uz zaostatak od 10 bodova u odnosu na prvoplasirani Bajern.
Možda je trenutno u malo boljoj formi, Menhengladbah, ali istorija kaže da je u ovom duelu Dortmund apsolutni favorit. Slavio je u poslednjih 12 utakmica, a Menhengladbah je poslednji trijumf upisao davne 2015. godine.
Da li će sada uspeti da prekine ovaj niz poraza ili će Erling Haland još jednom zablistati i opravdati epitet “zlatnog dečka” – ostaje da vidimo.
LEVANTE – VALJADOLID, KEC 2.20
(Petak, 21:00)
Na trenutak se selimo u Španiju, koja je ovih dana “potresena” zbog poraza Real Madrida i Barselone, ali ovog puta oni nisu glavna tema.
Dakle, 20. kolo La Lige donosi nam duel Levantea I Valjadolida, a gosti baš nemaju sreće pred ovaj meč. Sudeći prema poslednjim izveštajima, mnogi su na poštedi, pa je pitanje sa kojim sastavom će izaći na teren.
Levante se nalazi paktično na sredini tabele, definitivno je siguran, ali Valjadolidu nije baš svejedno, pošto je na 16. mestu uz 19 bodova. Moraće da traži tri boda kako zna i ume, a da li će u tome i uspeti?
SAUTEMPTON – ARSENAL, DVOJKA 2.40
(Subota, 13:15)
Ovog puta uživaćemo i u engleskom fudbalu. Ne, ne igraju samo Mančester junajted, Siti i Liverpul. Fokus je na Sautemptonu i Arsenalu, koji će odmeriti snage u okviru FA Kupa.
Sautempton dočekuje “tobdžije” na krilima nedavne pobede nad Liverpulom, ali od stare slave se ne živi. Ukoliko žele dalje moraće da savladaju “naelektrisane” fudbalere Arsenala, koji su svakako željni dokazivanja i boljih rezultata.
U Premijer ligi im ne ide, pa će sasvim sigurno dati sve od sebe da se domognu makar ovog trofeja.
MILAN – ATALANTA, DVOJKA 2.45
(Subota, 18:00)
Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić? Tu su obojica i nema sumnje da će voditi Milan ka novim uspesima i pobedama. Gledaćemo ih i protiv Atalante u 19. kolu Serije A.
Čini se da italijanski šampionat odavno ovako nije bio uzbudljiv. Juventus, koji brani titulu, će po svoj prilici biti svrgnut sa trona, a jedan od glavnih kandidata je upravo Milan. Njihova serija na kratko je prekinuta u Kupu, pošto su poraženi od Torina, ali to je ujedno verovatno i jedini poraz koji im se može zameriti
Naredna prepreka je Atalanta, koja se konačno “probudila” i počela da liči na onu staru ekipu, koja nas je prethodne sezone oduševljavala.
Sudeći po prethodnim duelima, rekli bismo da nema razloga da očekujemo goleadu, ali setimo se samo onog duela iz 2019. godine kada je Atalanta slavila sa 5:0…
Ipak, ovo je sada neki novi Milan.
NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE RUSIJE I KIPRA: Orlovi u novim dresovima, evo kako im stoje (FOTO)

Fudbaleri Srbije odigrali su prva dva test meča pred Evropsko prvenstvo. Ubedljivo su poraženi od Rusije u Moskvi sa 4:0....

POVEZANE OBJAVE