Jović o vremenu u Realu: Nisam se razumeo sa Zidanom, on ne zna engleski ja ne znam španski…

Luka Jović je ponovo pronašao sebe u Ajntrahtu iz Frankfurta. Posle transfera vrednog 60 miliona evra, srpski napadač nije ličio na sebe u Realu iz Madrida i rastanak je bio neminovan.

Imao sam mnogo pehova u Madridu, i povreda i privatnih problema za koje i jesam i nisam kriv. Zbog toga sam poželeo da se vratim ovde i da ponovo budem srećan! To je prednost za igrača kad ima poverenje u trenera i kad ima priliku da često igra. Naravno, sigurno je i da sam napredovao u Realu, jer sam trenirao sa velikim profesionalcima koji su među najboljim igračima na svetu na svojim pozicijama. Sigurno i da sam pokupio neke „fore”, pa sam se vratio iskusniji u Ajntraht. Naravno, odmah sam pričao sa trenerom, obojica smo svesni da mi je potrebno vreme da se vratim u potrebnu kondiciju, rekao je Jović

Nemačke novinare je zanimlao koja je razlika između Zinedina Zidana i trenera tima iz Frankfurta Adija Hitera.

Ne bih ulazio u detalje… Sigurno su obojica fenomenalni treneri. Za Zidana sam već rekao da je veoma iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju, zato što obojica pričamo engleski jezik. U Španiji nisam mogao tako da komuniciram sa Zidanom, jer ne priča engleski, a ja ne pričam španski, otkriva Jović.

Jović kaže da nema odgovor zašto nije uspeo u Realu.

Nemam neki poseban odgovor na to pitanje: nisam mnogo igrao, nisam dobijao prilike u kontinuitetu, a tako je veoma teško ući u formu, naročito za napadača sa malim brojem minuta. Naravno, tamo je veći pritisak, drugačije je… Ekipe igraju drugačije protiv Reala, brane se. Kada imate odgovarajući rezultat, onda se malo i vi branite, kad napadač uđe u igru nema mnogo prilika za gol. Ovde je drugačije, osećam da bi ovo mogao da bude pravi potez u ovom trenutku, zaključuje Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE