I ovog petka stižu NAJVEĆE KVOTE – Aston Vila 2.10, Levante 2.25, Čelsi 1.83, Everton 1.95…

Petak je uvek bio dobro zagrevanje za vikend, barem kada je reč o fudbalu i najjačim ligama na svetu.
A za potpuni užitak stiže i iznenađenje – 1.500 DINARA POKLON BONUSA za online i uživo klađenje. Zgrabite ih jednim klikom odmah OVDE!
Iskoristite najbolju sportsku ponudu i ubedljivo najveće kvote – sastavite tiket bez uslova i uživajte u najlepšoj fudbalskoh čaroliji.
To važi za prosečnog ljubitelja fudbala, ali ne i za fudbalere koji iz nedelje u nedelju pokušavaju da ostvare što bolje rezultate.
Među njima je i veliki broj srpskih reprezentativaca, a vezista “Orlova”, Sergej Milinković-Savić, sa Laciom pokušava da se izbori za plasman u Evropu, a na utakmici protiv Krotonea nema prostora za grešku.
Nešto kasnije, Predrag Rajković će u Francuskoj sa Remom imati težak zadatak, da protiv Liona, ekipe koja samo tri boda zaostaje za liderom Lige 1, sačuva mrežu osmi put u sezoni.
Ništa lakše neće biti ni Aleksandru Mitroviću dan kasnije, kada će Fulam učiniti sve da ostane neporažen protiv Mančester sitija.
Iako se utakmica igra u Londonu, Siti je dominantan na čelu Premijer lige i pokušaće da nastavi dominaciju protiv Fulama. U poslednjih 10 međusobnih susreta, ekipa sa “Krejven Kotidža” nijednom nije izbegla poraz.
U međuvremenu, u Nemačkoj se nastavlja trka za titulu, a u subotu će svoje utakmice igrati Bajern i Borusija Dortmund
Lider Bundeslige, ekipa iz Minhena gostovaće Verderu u Bremenu gde je pobedio na čak 14 uzastopnih mečeva, a malo kasnije, Borusija će kao domaćin igrati protiv Herte.
Još uzbudljivije je u Španiji, gde će borba za šampionat trajati do samog kraja. Prvoplasirani Atletiko će igrati protiv Hetafea kao gost, dok će Real u Madridu biti domaćin Elčeu.
Kompletnu ponudu za vikend pogledajte OVDE, a u nastavku pogledajte na kojim mečevima vas čekaju najveće kvote.
POKLON KVOTE ZA VIKEND:
Njukasl – Aston Vila, dvojka 2.10
Levante – Valensija, kec 2.25
Lids – Čelsi, dvojka 1.83
Everton – Barnli, kec 1.95
Monako – Lil, kec 2.55
Mančester Junajted – Vest Hem, kec 1.91
*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL ODBRANIO DOMAĆI TEREN: Hezonja ranije morao napolje, incident sa abaligaškim sudijom (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:0 u plej-ofu Evrolige protiv Baskonje. Sinoć su na svom parketu slavili 101:90. Tokom utakmice...

POVEZANE OBJAVE