MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE: Dortmund 1.70, Real 1.50, Hofenhajm 2.10, Krotone 2.05

Kakav je to vikend bez fudbala i klađenja? Mnogi bi rekli – loš i mi smo saglasni sa njima, pa smo zato odlučili da vam pomognemo. Kako?

Za početak, jedno važno obaveštenje. Ukoliko kliknete OVDE, dobijate bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda je sve na vama.

Pokažite koliko poznajte Lige petice i obogatite se, jer vas SAMO U MERIDIANU čeka sjajan bonus na parove i do 2000%!

I ovog petka za vas smo izdvojili utakmice sa ubedljivo najvećim kvotama.

Pa, da počnemo…

BORUSIJA DORTMUND – BAJER LEVERKUZEN, KEC 1.70

(Subota, 15:30)

Sutra imamo priliku da ispratimo duele poslednjeg kola Bundeslige, a u terminu jedinstvenom nemačkom fudbalu (15.30) biće odigrani svi mečevi. Iz ponude smo izdvojili meč u Dortmundu gde će Borusija pokušati da produži niz od sedam pobeda i to u derbiju protiv Bajer Leverkuzena. Kvote su i te kako primamljive, a samo ovu utakmicu Meridian nudi preko 1.300 opcija za klađenje.

REAL MADRID – VILJAREAL, KEC 1.50

(Subota, 18:00)

Real će sutra pokušati da osvoji titulu u poslednjem kolu La Lige. Rival će u Madridu biti Viljareal, a osim što moraju da pob fudbaleri Reala se nadaju kiksu Atletiko Madrida koji u isto vreme gostuje Valjadolidu. Atletiko ima dva boda prednosti, ali verujte, u turbulentnoj sezoni kakvu smo gledali, ništa nije nemoguće!

HOFENHAJM – HERTA, KEC 2.10

(Subota, 15:30)

Zanimljivo će biti na susretu Hofenhajma i Herte za koju će Nemanja Radonjić odigrati poslednji meč pred povratak u Olimpik iz Marseja.

FIORENTINA – KROTONE, DVOJKA 2.05

(Subota, 20:45)

Poslednje kolo se igra i u Italiji, gde će Fiorentina gostovati Krotoneu, naravno radujemo se što ćemo još jednom ove sezone moći da vidimo na delu Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića, kojima je baš ova utakmica možda poslednja u dresu ekipe iz Firence. Sa druge strane, za Krotone bi mogao da zaigra vezista Miloš Vulić.

Kladionica Meridian spremila je najveće kvote i za sledeće mečeve:

Selta – Betis, dvojka 2.20

Lester – Totenhem, kec 2.10

Torino – Benevento, kec 2.00

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAKO SE SEZONA BLIŽI KRAJU: Poznato ko je sledeći na redu za potpis u Barseloni

Košarkaši Barselone juče su u Evroligi savladali Bajern. Dva kola pred kraj ligaškog dela, nalaze se na trećem mestu koje...

POVEZANE OBJAVE