Bavarci brojali do sedam, na ostale tri utakmice pao ukupno jedan gol (VIDEO)

Na četiri terena igralo se ovog popodneva u nemačkoj Bundesligi.

Bajern je još jednom potvrdio fantastičnu formu, pa je posle lagane šetnje Barselonom, još jednom slavio ubedljivu pobedu. ”Žrtva” je bio novajlija Bohum čija se mreža na Alijanc areni tresla sedam puta. Već posle prvih 45 minuta Bavarci su rešili sve dileme, postigli su četiri gola, da bi u nastavku još tri puta pogađali mrežu golmana Rajmana. Dali su domaći i osmi gol, ali je Milerov pogodak poništen zgog ofsajda. Jedino je Kimih postigao dva pogotka na ovom meču, a golgetersku seriju nastavio je i Robert Levandovski, koji je stigao već do sedmog pogotka u pet odigranih kola. Za goste je 80 minuta igrao naš Miloš Pantović.

Na ostale tri utakmice viđen je samo jedan gol i to u duelu između Augzburga i Menhengladabah. Prvu pobedu domaćinu u sezoni doneo je Florijan Niderlehner desetak minuta pre kraja. Alasane Plea je postigao gol za Borusiju na početku drugog dela, ali je on naknadno poništen zbog ofsajda. U duelima Majnca i Frajburga, te Arminije i Hofenhajma golova nije bilo, a Mijat Gaćinović je sa klupe posmatrao remi u Bilefeldu.

BajernBohum 7:0(4:0)
Sane 17, Kimih 27′,65′, Gnabri 32’Lampropulos 43′, Levandovski 61′, Čupo-Moting 79′

ArminijaHofenhajm 0:0

AugzburgMenhengladbah 1:0(0:0)
Niderlehner 80′

MajncFrajburg 0:0

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE