ZVEREV U PROBLEMU: Četvrti teniser sveta pod istragom!

Osim dobrih rezultata, Aleksandar Zverev, našao se u žiži javnosti, zbog svog života, van tenisa.

Njega je bivša devojka, Olga Šaripova, optužila za fizičko i psihičko nasilje.

Povodom toga, oglasio se ATP, koji je to osudio i pokrenuo istragu. Ukoliko navodi Šaripove, budu potvrđeni, Zverev će se suočiti sa sankcijama.

Optužbe protiv Aleksandra Zvereva su prilično ozbiljne i imamo odgovornost da ih detaljno istražimo. Nadamo se da ćemo saznati o svakoj od činjenica i odrediti odgovarajuće akcije. Razumemo da Zverev ceni našu istragu i priznao je da nikada ništa nije učinio. Razmotrićemo svaki pravni razvoj događaja. – stoji u saopštenju ATP-a.

Osim organizacije u celini, povodom ovog slučaja, oglasio se i njen direktor, Masimo Kalveli:

Kao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći. – rekao je on.

Podsetimo, optužbe Olge Šaripove, odnose se na period, tokom US Opena 2019.

Zverev je, poražen u polufinalu ovogodišnjeg US Opena, od Novaka Đokovića. Odigrao je, još samo meč na Lejver kupu, gde je pobedio Džona Iznera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE