TADIĆ POSLE LUKSEMBURGA: Da se spremimo za finale sa Portugalom

Fudbaleri Srbije, pobedom nad Luksemburgom (1:0), učinili su veliki korak ka tome, da u poslednjem meču sa Portugalom, odlučuju o direktnom putniku za Katar.

Odlučujući gol, vredan tri boda, postigao je Dušan Vlahović, u 68. minutu, na asistenciju Miloša Veljkovića.

Meč je obeležila i sporna odluka sudije, kada Srbiji nije dodeljen penal, nakon faula golmana Morisa nad Dušanom Tadićem.

Kapiten Srbije, sumirao je svoje utiske nakon utakmice:

Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal. Navijača je bilo, super je to, žao mi je što nisu više uživali, ali drago mi je da smo im doneli pobedu. Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalom. – rekao je on.

Srbija, naredni meč igra u utorak, od 20:45, a gost će biti, ekipa Azerbejdžana.

Verovatno i odlučujući meč, za plasman na Svetsko prvenstvo, Srbija će igrati u gostima, 14. novembra, protiv Portugala.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE