VLAHOVIĆ POSLE LUKSEMBURGA: Mi moramo da osvojimo šest bodova

Fudbalska reprezentacija Srbije, pobedila je juče, Luksemburg, sa 1:0, i tako učinila, značajan korak, ka direktnom plasmanu na Mundijal u Kataru.

Orlovi su tako, stigli na dve pobede od tog cilja, a preostali su im mečevi sa Azerbejdžanom 12. oktobra kao domaćini, i gostovanje Portugalu 14. Novembra.

Strelac jedinog pogotka,u 68. minutu, bio je Dušan Vlahović. On je posle meča, komentarisao ambicije Srbije, u narednim mečevima:

Bila je teška utakmica. Namučili su nas dosta, ali je najbitnije da smo pobedili i da nismo primili gol. U ovakvim utakmicama, kada se mučiš i kada je protivnik možda u egalu sa tobom, najbitnije je osvojiti tri boda.– rekao je on, u izjavi za Sport klub, nakon meča.

On je izjavio, da Srbija ide na maksimalan učinak, u preostala dva duela:

Nama svaka pobeda znači i svaki bod može biti presudan za odlazak na Mundijal. Pritisak nismo osećali, ali smo znali značaj utakmice. Ove poslednje su najbitnije. Jako smo srećni što smo dobili. Mi moramo da osvojimo šest bodova, da dobijemo obe utakmice ako mislimo da se plasiramo na Mundijal. Imamo ambiciju da osvojimo šest bodova i daćemo sve od sebe. – zaključio je srpski golgeter.

U narednom meču, Srbija dočekuje Azerbejdžan, u utorak, sa početkom od 20:45.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: I Monako izborio majstoricu!

Ludnica u plej-ofu Evrolige se nastavlja, pošto i treći od četiri duela je otišao peti meč. Monako je uspeo da...

POVEZANE OBJAVE