ĐOKOVIĆ NAKON NORIJA: Hrabri me igra pred naredni meč

Srpski teniser, pobedio je Kamerona Norija, i bez poraza se plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

Protivniku je prepustio samo tri gema, a posle meča, sumirao je utiske.

Osećam se odlično večeras. Nisam dao protivniku mnogo šansi servirao sam dobro. Hrabri me igra pred naredni meč. Idem dalje zahvaljujići vašoj podršci i naravno, radujem se sutrašnjem polufinalu. – rekao je on.

Potom je komentarisao, svog narednog rivala, Aleksandra Zvereva:

Kada sam gledao njegov trening pomislio sam nije lako. Protivnik je u meču za finale, važan meč nas čeka. Protivnik je koji mnogo menja u igri, ima dobar servis. Videćemo, očekujem težak meč sutra, daću sve od sebe da dobijem. Među top tri servera je. Čeka nas fizička i mentalna borba.

Pričao je i o tome, kako je to bilo igrati, iako je znao da je prošao dalje:

Nije lako izaći na teren i znati da ste se već kvalifikovali. Probao sam da budem profesionalac, da ispoštujem protivnika i publiku. Prvi put smo igrali zajedno. Dobro sam znao kako će igrati, analizirao sam njegovu igru. Svaki meč igram sve bolje. Ne mogu biti zadovoljniji. Čekaju me dva najvažnija meča na turniru. U svakom meču podižem nivo igre. Kvalitet tenisa je bio izvanredan. Nisam hteo previše da trošim vreme na terenu. Dobro sam se spremio. Sve što sam zamislio sam ostvario. Nisam puno energije potrošio pred meč sa Zverevim. Spreman sam, osećam se dobro i nadam se najboljem. – zaključio je najbolji na svetu.

On će sutra odmeriti snage u polufinalu sa Aleksandrom Zverevim.

Taj meč igra se od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE