KATAI PRED LUDOGOREC: Maksimalno smo usmereni na utakmicu, jedva čekamo početak

Fudbalere Crvene zvezde, u četvrtak očekuje meč protiv Ludogoreca, u okviru petog kola F grupe Lige Evrope.

Crveno beli tim, ima sedam bodova i dobre izglede da prezimi u Evropi, dok su gosti na samo jednom bodu, posle četiri utakmice.

Pobeda u ovom meču, Zvezdi bi rešila pomenutu dilemu, a svoja očekivanja pred duel, izneo je jedan od najboljih pojedinaca, Aleksandar Katai.

Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata (5:0). Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak. – izjavio je on, za klupski sajt.

Nada se da će tim uspeti da ostvari dobar rezultat, vredan proleća u Evropi:

Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti. – zaključuje Katai.

Podsetimo, ništa još nije rešeno u ovoj grupi, obzirom da Braga ima devet bodova, Zvezda sedam, a Midtjiland 5.

Duel Crvene zvezde i Ludogoreca, igra se u četvrtak, na stadionu “Rajko Mitić”, sa početkom od 18:45.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE