POČAST OD RIVALA: Zverev nahvalio Đokovića

U godini na izmaku, Novak Đoković imao je veoma sjajne rezultate, oborivši nekoliko rekorda.

Bio je blizu, da osvoji Zlatni slem, a jedan od onih, koji ga je u tome sprečio, bio je Aleksandar Zverev.

Nemac ga je savladao u polufinalu OI u Tokiju, a sada je, izneo reči hvale na račun srpskog asa.

Federer i Nadal su uvek bili miljenici navijača i medija. Novak ima više masters titula. Više je nedelja proveo na prvoj poziciji. Nemoguće je ignorisati sve rekorde. Osvojio je isti broj titula na grend slemovima kao Federer i Nadal. Ima više masters titula, više je vremena proveo na prvoj poziciji. Ima više svega – pobeđuje u svim kategorijama. Igraju u istoj eri i za mene je jasno jedno: Sa sportske tačke gledišta Novak je otišao dalje. – rekao je on, u jednom od podkasta na Euro sportu.

Potom je dodao:

Činjenica da su njih trojica osvojila po 20 grend slemova je neverovatna. To niko neće uspeti da ponovi. Igraju jedan protiv drugog poslednjih 15 godina. Oni čine jedan drugog boljim. Brojevi ne lažu. Bitne su i nedelje provedene na prvom mestu, tu je Novak bez premca. Kada bi sva trojica prestala danas da se bave tenisom, Novaka bih smatrao najboljim. – zaključio je Zverev.

Podsetimo, naš teniser godinu počinje učešćem na ATP kupu sa Selekcijom Srbije, koja je u grupi sa Norveškom, Čileom,i Španijom.

Poznat je i raspored, u prvom kolu igramo sa Norveškom, a najbolji teniser sveta igraće 1. januara od 8:50 svoj prvi meč u 2022. godini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE