BUNDESLIGA: Pobede Hofenhajma i Lajpciga (VIDEO)

Pobede u 18. kolu Bundeslige u dnevnom programu subotnjih utakmica zabeležili su Lajpcig i Hofenhajm, dok su tri meča završena nerešenim rezultatom.

Hofenhajm je na svom terenu savladao Augzburg sa 3-1.

Gosti su poveli već u 5. minutu golom Gregoriha, ali je već u završnici poluvremena Hofenhajm preokrenuo golovima Bebua u 38. i 44. minutu.

Konačan rezultat je u trećem minutu zaustavnog vremena postavio David Raum.

Red Bul Lajpcig je sa 4-1 pobedio na svom terenu Majnc.

Na poluvremenu su domaći vodili sa 1-0 golom Andre Silve u 21. minutu sa penala, ali je u drugom poluvremenu usledila kiša golova.

Prvo je Šobozlaj odmah nakon povratka na teren, u 47. minutu duplirao prednost, da bi deset minuta kasnije Južnokorejac Li Jae-Sung prepolovio zaostatak gostiju.

Ipak, usledila je ekspresna reakcija pobedničkog sastava i u roku od samo tri minuta, golom u 58. minutu Nkunkua i drugim pogotkom Silve u 61, rešili su utakmicu.

Bajer iz Leverkuzena i Union Berlin su u Leverkuzenu remizirali 2-2.

Utakmicu su obeležili preokreti. U 38. minutu Patruk Šik je doveo domaće u vođstvo, da bi Promel izjednačio u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Zatim je u 5. minutu drugog dela isti igrač preokrenuo rezultat u korist gostiju, da bi konačan skor postavio Džonatan Tah u 84. minutu.

Istim rezultatom završena je i utakmica između Frajburga i Bilefelda.

Jedini pogodak u prvom poluvremenu desio se već u 6. minutu kada je Habarer doveo Frajburg u prednost. Već u prvom minutu drugog dela Jeong Vu-Jeong je duplirao prednost, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu.

Golovima Okugave u 60. i Lazmea u 87. gosti su uspeli da stignu do izjednačenja.

Utakmica u Firtu između Grojter Firta i Štutgarta završena je bez golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE