TENISER DIREKTAN: Bilo ko može da osvoji gren slem kad se Novak ne takmiči!

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur bio je vrlo direktan nakon Nadalovog osvajanja Australijan opena, kojim se izdvojio u vrhu po broju gren slem titula, sa 21 peharom.

Teniser iz susedne zemlje je, oglasivši se na Instagram storiju, jasno dao do znanja da ova titula gubi na značaju zbog izostanka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Bilo ko može osvojiti Grand Slem kada se Đoković ne takmiči. Džoker je još uvek najveći svih vremena, jasan je bio Džumhur.

Rafael Nadal je danas, nakon preokreta, slavio u finalu prvog gren slema sezone protiv Danila Medvedeva sa 3-2, tako postavši i tek drugi teniser, nakon Đokovića, sa najmanje dve titule na svim najvećim turnirima.

Damir Džumhur je takođe svojevremeno imao problema sa pravilima u vezi sa koronavirusom, kada nije mogao da učestvuje na Rolan Garosu zbog kontakta sa svojim trenerom, koji je dobio pozitivan nalaz, što se ispostavilo kao veoma kontroverzna situacija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE