ZVANIČNO: Zvezda predstavila Motiku

Fudbalski klub Crvena zvezda je ranije danas ozvaničio dolazak Nemanje Motike, a sada je usledilo i zvanično predstavljanje.

Doskorašnji igrač mlađih kategorija Bajerna iz Minhena, pojačaće levi bok crveno belih.

Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu. – rekao je on, koji će nositi dres sa brojem 17.

Potom je i istakao ulogu Marka Marina u realizaciji transfera:

Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti

Takođe, drago mu je što će ga trenirati Dejan Stanković:

Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu. – zaključuje Motika.

Na 26 mečeva za drugi tim minhenskog Bajerna, postigao je 18 golova uz 9 asistencija.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE