Nathova poruka koja je obradovala Grobare

Fudbaleri Partizana, sutra privode kraju pripreme za nastavak sezone.

Dobra vest za navijače je i oporavak veziste Bibrasa Natha.

On je u intervjuu za Mocart Sport, govorio o anemiji i ambicijama u drugom delu sezone.

Vraćam se u punoj snazi i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu u kojem smo bili tokom jeseni. Potrebno je da dovršimo započeto, ali neće biti lako, sa svakim narednim korakom postaje teže jer su rivali sada motivisaniji da nas pobede. Međutim, verujem u naš tim i ukoliko budemo igrali našu igru i na našem nivou završićemo i drugi deo prvenstva na prvom mestu. To nam je cilj i verujem da ćemo ga ostvariti. – rekao je Partizanov Izraelac.

Govorio je i o timskoj hemiji i šansama za titulu:

Srećan sam jer se tim nije previše menjao tokom zime. Kada stvari idu dobro smatram da ne treba bilo šta menjati, a ne sećam se kada je Partizan igrao ovako dobar fudbal i kada smo bili pet bodova ispred drugog tima na tabeli. Iz tog razloga smatram da moramo da budemo pametni i da ne pravimo velike promene. Naučio sam još kao dete – da kada stvari idu dobro, ne diraj ih, sve će se odvijati automatski. Ukoliko počneš da menjaš možeš da izazoveš i probleme. Ipak, Šćekić je otišao i bilo je potrebno da dovedemo zamene. Verujem rukovodstvu i treneru, oni odlučuju ko će doći i igrati. Nisam stigao da bolje upoznam Fejsu i Jevtovića, ali su igrači sa velikim iskustvom i bogatim karijerama te sam uveren da će nam pomoći u velikoj meri. Svaka pomoć da ostvarimo cilj nam je veoma dragocena. – zaključuje Natho.

Partizan će sutra odigrati dva meča. Rival u jutarnjem terminu još nije poznat, a od 15 časova će odmeriti snage sa gruzijskim Dinamom iz Batumija.

Natho je pre tri godine prešao iz Olimpijakosa u Partizan.

Ove godine, odigrao je 26 mečeva, uz 7 golova i 6 asistencija.

Partizan prvenstvo nastavlja za sedam dana, mečom u Nišu, protiv Radničkog.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE