LA LIGA: Atletiko dobio goleadu, Jovića prečka sprečila da bude junak Reala! (VIDEO)

Danas su u okviru 24. kola La Lige Real Madrid i Viljareal, odnosno Kadiz i Selta, odigrali nerešeno bez golova. Osasuna je bila ubedljiva na gostovanju Kadizu, dok je Atletiko na Vandi u utakmici punoj golova dobio Hetafe.

Luka Jović je imao prilike da u 2. minutu nadoknade vremena donese pobedu Realu, ali je pogodio prečku iz svog lob-pokušaja.

Osasuna je bila ubedljiva protiv Raja, pobedivši sa 3-0, golovima Monkajole i dva puta Garsije, kom je za prvi pogodak asistirao Brašanac.

Činilo se da će Atletiko lako dobiti Hetafe, kada je u 27. minutu vodio sa 2-0 golovima Anhela Koree i Mateusa Kunje. Međutim, munjevitom brzinom, u roku od 12 minuta, desio se preokret, zahvaljujući pogotcima Majorala i dva puta sa penala (!) Enesa Unala, u roku od samo pet minuta!

Ipak, Korea je u 4. minutu nadoknade prvog dela ponovo poravnao rezultat, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 3-3.

U 58. minutu Felipe je dobio direktan crveni karton i morao da napusti igru, ali su crveno-beli ipak u 89. minutu postigli “zlatni gol”, preko Marija Hermosa, na asistenciju Žoao Feliksa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE