SENZACIJA U LA LIGI: Poslednjeplasirani tim osvojio Vanda Metropolitano, umalo gol sezone! (VIDEO)

Potpuno neočekivano, fudbaleri Levantea poneli su sva tri boda sa meča protiv Atletiko Madrida na stadionu Vanda Metropolitano, slavivši minimalnim rezultatom 1-0 u 21. kolu La Lige.

Nije Atletiko uspeo ni da uspostavi značajniju dominaciju na terenu, sa tek 54% poseda lopte, i dva upućena šuta više (10-8), gde je pritom odnos onih koji su išli u okvir gola bio značajno na strani gostiju (1-5)!

Odlučujući gol postigao je Gonzalo Malero u 54. minutu, kada mu je loptu u prostor poslao Horhe de Frutos, a ovaj naciljao donji desni ugao golmana Oblaka za prednost od 1-0, što se ispostavilo i kao konačan rezultat.

Zanimljivo je bilo i u zaustavnom vremenu. Prvo je u 97. minutu Mikel Malsa umalo duplirao prednost, kada je šutem sa oko 40 prodrmao prečku, a ubrzo potom crveno-belima umalo golman Jan Oblak nije doneo izjednačenje, kada je prilikom kornera uputio dobar udarac glavom, ali je ipak završio iznad prečke.

Atletiko je trenutno na petoj pozicije tabele sa 39 bodova, dok Levante i pored iznenađujuće pobede ostaje na posledenjem mestu sa samo 14 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE