ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE: Sve vreme mora da se drži koncentracija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, pobedom nad Karenom Hačanovim, plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju.

Rus je znatno bolje odigrao drugi set, ali je Srbin bio ubedljiv u tajbrejku za trijumf.

Posle toga, oglasio se i naš teniser:

-Osetio sam da sam u kontroli nad mečom, sve do 4:3 kada smo promenili loptice, a ovde je jako brzo, kao na travi da se igra. Malo sam se opustio, on je odigrao dobro, ja sam se povukao, brzo sam izgubio gem i on se vratio u meč. Za dva, tri minuta je bilo 5:4 za njega, to je tenis. Jako dinamičan sport. Sve vreme mora da se drži koncentracija. Drago mi je da sam uspeo da zadržim koncentraciju posle dva izgubljena gema. Znao sam da imam mnogo veće šanse u taj-brejku. On je kvalitetan igrač, renking trenutno koji ima nije pravi prikaz onoga što on može i poseduje. – rekao je on.

Potom je nastavio:

Vidim da ljudi stalno pričaju hoću li se vratiti jači i bolji. Ja se uvek trudim da budem bolji, ali nije moguće da uvek očekuješ da igraš najbolji tenis. Važno je samo da nađeš način kako da pobediš meč. Što više igram to se bolje osećam, ali nisam imao puno mečeva. Dobro je što sam imao ovako veliki izazov na početku. – zaključio je Đoković.

On će sutra ne pre 16 časova, igrati duel četvrtfinala sa češkim teniserom Jiržijem Veselim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE