STANOJEVIĆ PRED FEJENORD: Nisam se predao!

Fudbaleri Partizana, igraju sutra revanš meč osmine finala Lige konferencija sa Fejenordom.

U prvom meču, izgubili su sa 5:2, i moraće da nadoknade velikih tri gola razlike.

Pred tu utakmicu, svoja očekivanja je izneo trener crno belih, Aleksandar Stanojević:

Igrali smo protiv snažnog rivala, bio je bolji, zasluženo nas dobio. Došli smo u nerelanu situaciju, jer gostujemo. Da je obrnuto, revanš kod kuće, bilo bi lakše. S obzirom da gostujemo i imamo tri gola zaostatka, izuzetno je teško, ako hoćemo da budemo realni… Ako ćemo da pričamo ono što ljudi žele da čuju, onda „nismo se predali“. Ne, nisam se predao, to ću pokazati po sastavu koji budem izveo. Ako ćemo realno. A, ako hoćete kao navijač, ne kao trener, onda ću kazati da idemo jako, da pokušamo da damo tri gola. Ako možemo, u prvom poluvremenu, ne primimo nijedan i nadamo se najbolljem. – rekao je on.

Sve dok nosite grb Partizana, u obavezi ste prema navijačima da odigrate najbolje što možete. I kad je na programu prijateljska utakmica. Doputovala je cela ekipa, osim Marka Milovanovića i povređenog Bibarsa Natha. Biće najjače raspoložive snage. Zbog obaveze prema dresu. Tako ćemo izaći i ponašati se. U zavisnosti od razvoja situacije i rezultata, razmišljaćemo o narednoj utakmici. – zaključio je Stanojević.

Meč Fejenorda i Partizana, igra se sutra na stadionu “De Kujp” sa početkom u 21 čas.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE