POZITIVNI SIGNALI SA SVIH STRANA: Zvezda sve bliže velikom pojačanju!

Prošlosezonski najbolji strelac evropske Lige konferencija Sirijel Desers, trenutno član Genka, ovog leta je velika želja Crvene zvezde, koja i pored dovođenja Aleksandra Pešića želi da pojača dodatno konkurenciju na poziciji špica.

Za srpskog šampiona stižu pozitivni signali sa dve strane.

Jedan je činjenica da je glatko odbijena ponuda za ovog napadača poslata od strane povratnika u Seriju A Kremonenzea, iako je nepoznato koliko je iznosila, navode belgijski mediji.

Drugi pozitivan signal je da sve ukazuje da je Fejenord, za koji je igrajući na pozajmici i postao najbolji strelac evropskog takmičenja, odustao od otkupa ovog fudbalera, pošto se okrenuo drugim rešenjima.

Tim iz Roterdama je sada kao glavnu metu za mesto u špicu označio 21-godišnjeg Meksikanca iz redova Kruz Azula Santjaga Himeneza.

Sam Desers je povodom svog novog angažmana istakao da mu je bitno da se posao završi pre poslednjeg dana prelaznog roka, što svakako odgovara i srpskom šampionu.

Sezona u Roterdamu je bila izvanredna. Kontakt sa Fajenordom i dalje održavam, redovno razgovaram sa trenerom Arneom Slotom, vrata povratku nisu potpuno zatvorena, ali želim da ovoga puta sve teče prirodno. Prošle godine posao sa Holanđanima je završen tek poslednjeg dana prelaznog roka. Taj dan me je koštao nekoliko godina života. Nadam se da ću sad ranije naći klub, izjavio je najbolji strelac Lige konferencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE