SRPSKI JUNAK IZ PJUNIKA GOVORIO O ZVEZDI: Dobro znamo šta nas čeka

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona startovati ovogodišnju evropski odiseju, a tamo je čeka jermenski Pjunik, koji je napravio istorijski uspeh posle eliminacije Kluža i Didelanža.

O ovom uspehu je za “Sportklub” govorio i srpski defanzivac Zoran Gajić, koji je bio junak trijumfa nad rumunskim predstavnikom u prvom kolu.

Bilo je stvarno teško, ali verujte mi, uopšte ne osećam umor, još uvek sam pod adrenalinom. pre našeg trećeg gola sam pio magnezijum, spremao se polako za produžetke… Verovao sam da možemo dalje i pored neuspeha u prvom meču u Jerevanu, inače našeg jedinog poraza od početka januara ove godine. Mnogo nam je značila činjenica da smo bili rasterećeni, posle tog poraza od Didelanža nisu nas ni mediji zvali, pali smo potpuno u drugi plan, izjavio je Gajić.

On ilustruje i veličinu ovog uspeha, a ističe i da mnogi u timu zanju šta je Crvena zvezda.

Ovo je istorijski uspeh jermenskog fudbala. Nikad ni jedan tim iz ove zemlje nije prošao ni u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a kamoli treću. Idemo sad u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi, u timu ima dosta nas Balkanaca, dobro znamo šta nas čeka. Videćemo i šta će Zvezdu čekati u Jerevanu, a mnogo toga zavisi od ishoda prve utakmice. Prethodno, startuje i šampiona Jermenije, moraćemo najpre da razmišljamo o tom meču. Sada je najbitnije da uživamo u ovom trenutku, poručio je Srbin iz redova narednog Zvezdinog protivnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE