FUDBALSKA GROZNICA TRESE EVROPU: Najjače lige startuju – kladi se u Meridianu i preuzmi 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

Premijer liga, Bundesliga, a od danas i Liga 1! Poruka je jasna – fudbal je od sada ponovo najvažnija sporedna stvar na svetu, a kada startuju i La Liga i Serija 1 – očekuje nas pravi spektakl!

Borbe za titulu, kao i za najbolje strelce vodiće se širom sveta, ali sve oči biće uprte u Englesku, Francusku, Španiju, Italiju i Nemačku.

Kristijano Ronaldo, Erling Haland, Matijas De Liht, Robert Levandovski, Sergej Milinković-Savić, Sadio Mane – samo su neka od imena koje su tokom ovog prelaznog roka privukla veliku pažnju, ali to je zapravo bilo samo zagrevanje!

Ono pravo tek sledi, a to je njihov učinak na terenu. Maestralne intervencije, golovi, majstorski potezi – sve to nas čeka ove uzbudljive sezone i to pred Svetsko prvenstvo.

Shodno tome, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičnu ponudu za sve lige, pa možete tipovati na nove šampione, drugoplasirane ekipe, poslednjeg na tabeli, najbolji tim iz Londona, najbolje strelce…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ponuda je vrlo “široka” i definitivno je ne smete propustiti! Naravno, tu su i standardno visoki bonus.

Za početak, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, dobija automatski bonus dobrodošlice od 1.000 RSD, ali to nije sve!

Pitate se šta ako već imate nalog? Ne brinite, bonus stiže i na vaš račun, jer Meridian misli i na svoje postojeće korisnike.

Dakle, ukoliko posedujete korisnički nalog, a još uvek niste deponovali novac – pravo je vreme da to uradite! Jer, u tom slučaju vas čeka bonus na depozit od 100%!

Uz sve to pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i na vaš račun stiže keš!

Dakle, dobitak je svakako zagarantovan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE