PREMIJER LIGA: Preokreti i autogolovi, Kuluševski pokazao navijačima Totenhema zašto je doveden (VIDEO)

Posle dva gola Aleksandra Mitrovića za remi Fulama sa vicešampionom Liverpulom u prvom kolu Premijer lige, završene su još četiri utakmice današnjeg programa.

Pobede su ostvarili timovi Bornmuta, Lidsa, Njukasla i Totenhema.

Bornmut je na svom terenu slavio protiv Aston Vile sa 2-0.

Do prednosti su došli već u 2. minutu golom Kolumbijca Džefersona Lerme, a konačan rezultat postavio je u 80. minutu Kifer Mur.

Prošlogodišnji hit Premijer lige Vulverhempton nije slavno počeo ovu sezonu. Oni su u Lidsu poraženi od istoimenog tima sa 2-1.

Poraz će im još teže pasti jer su poveli u ranoj fazi meča, već u 6. minutu, golom Danijela Podensea.

Ipak, nije dugo domaćin čekao na izjednačenje. U 24. minutu je rezultat poravnao Rodrigo, a poraz Vulfsa dodatno tragičnim čini činjenica da je pobedonosni gol u svoju mrežu ubacio Francuz Rajan Ait Nuri.

Za razliku od početka prošle sezone, sada sa novim bogatim vlasnicima, Njukasl je sigurno krenuo. Na Sent Džejms Parku su sigurno slavili protiv Notingem Foresta sa 2-0.

Svrake su imale 10 šuteva u okvir gola, dok gostima nisu dopustili nijedan.

Odolevao je Notingem ipak sve do 58. minuta kada je vodeći gol postigao Fabijan Šar, a konačan rezultat postavio je Kalum Vilson u 78. minutu.

Preokret je viđen i na stadionu Totenhema, gde je Sautempton vodio od 12. minuta golom Džejmsa Vars-Provsa, ali se do kraja nisu najbolje proveli.

Već do poluvremena je došlo do preokreta, golovima Sesenjona u 21. i Erika Dajera deset minuta kasnije.

Tu se Pevci međutim nisu zaustavili, pa su u roku od dva minuta postavili velikih 4-1.

Prvo je Mohamed Salisu veoma čudnim autogolom – kada je praktično sa pozicije gol linije loptu uspeo da skrene u mrežu svog tima – poklonio 3 -1 protivniku, a tek dva minuta kasnije pojačanje iz Juventusa Dejan Kuluševski je efektnim pogotkom postavio konačan rezultat i prikazao se domaćim navijačima u najboljem svetlu.

FOTO: FK Totenhem Twitter

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE