MUSA O UTAKMICI SA NEMCIMA I OČEKIVANJIMA PRED SLOVENIJU: Mislim da imamo šansu

Vodila je reprezentacija BiH u drugom meču Evrobasketa protiv favorizovanog domaćina Nemačke više od poluvremena u drugom kolu grupe smrti koja se igra u Kelnu.

Bilo je i 11 poena prednosti tokom druge deonice, ali su ipak Nemci preokrenuli i na kraju lako došli do druge pobede na turniru.

Međutim, Džanan Musa je na ovoj utakmici ubacio 30 poena, po čemu se nalazi na drugom mestu u dosadašnjem toku šampionata.

Poštujemo svakog, ali se nikog ne plašmo. Znamo da je u grupi sve otvoreno i borićemo se protiv tog izazova. Autsajderi smo, prihvatamo tu ulogu, ali borićemo se do kraja i možemo da igramo košarku, izjavio je Musa nakon utakmice.

Već danas predstoji novi veliki izazov, možda i najteži – meč sa braniocem titule Slovenijom.

Moramo da budemo ponosni na način kako smo se borili. Svi su dali sve na parketu i nastavićemo isto tako. Mogli smo bolje, posebno u odbrani. Moramo da učimo iz grešaka i slede nam baš teške utakmice. Ako rešimo naše probleme mislim da imamo šansu. Svaki meč je samo još jedna utakmica za nas. Slovenija ima veliki tim i pored Luke. Dobri su igrači i moramo da budemo spremni za sve njih. Izaći ćemo sa istom energijom i borićemo se do kraja, rekao je bek reprezentacije BiH i najbolji igrač španske ACB lige.

U grupi u Kelnu su pored Slovenije, Nemačke i BiH još i Francuska, Litvanija i Mađarska, što je čini sigurno najjačom i najzanimljivijom na Evrobasketu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE