ČINI SE DA JE GOTOVO: Žoao Feliks nakon Svetskog prvenstva pojačava redove italijanskog velikana

Portugalski mediji javljaju kako Žoao Feliks (23) ove zime želi napustiti redove madridskog Atletika.

Veza između najskupljeg pojačanja (127 miliona evra) u istoriji Atletiko Madrida i trenera Dijega Simeonea – kako tvrdi portugalska A Bola – nepopravljiva je.

Navodno se situacija između njih dvojice pogoršala još na kraju sezone 2020/21., kada je Atletico bio prvak. Feliks je igrao šest meseci povređen, ali Simeone se pravio da to ne primećuje.

BOLA tvrdi da je jedan klupski zdravstveni radnik pratio šta se događa, te je to klasifikovao kao maltretiranje igrača i obavestio odgovorne u klubu o svemu šta misli.

Ali, Simeone u Atletiku ima nedodirljiv status, a Feliks ima problem što nikada nije opravdao rekordni novac koji je klub u njega uložio. Stoga nema povratka. Razvod između Simeonea i Feliksa je neizbežan.

Izvori bliski igraču tvrde da bi Juventus već u januaru, odnosno nakon kraja Svetskog prvenstva u Kataru, u svoje redove mogao dovesti sjajnog Portugalca.

Uz informaciju da ‘Stara dama’ odavno sprema ovaj transfer, portugalski mediji pišu da je Juve već kontaktirao Feliksa i njegovog agenta Horhea Mendesa i da su ispitali teren, a posebno napominju da bi glavnu ulogu u svemu mogla odigrati činjenica da igrač želi novi izazov u karijeri.

Realno će Atletko teško dobiti novac – pominje se oko 70 miliona evra – koji za njega traži, pa se pozajmica čini kao jedino realno rešenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE