OBRADOVIĆ O DERBIJU: Ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka

Prvi ovosezonski derbi između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra u 8. kolu ABA lige.

Aktuelni šampion ima jedan poraz uz meč manje, dok Partizan ne zna za neuspeh.

Crno beli su pred ovaj meč poraženi od Real Madrida, a Zvezda je savladala Makabi.

Očekivanja od utakmice izneo je Partizanov strateg Željko Obradović:

Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice jebilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu, rekao je on u izjavi za klupsku televiziju.

Oglasio se i prvotimac Danilo Anđušić:

Veliki motiv za sve nas. Verujem da većina igrača zna o čemu se tu radi. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka i kakva nas utakmica očekuje. Neće biti ni malo lako, igramo na gostujućem terenu, pred njihovim navijačima ali ne treba da se opterećujemo stvarima sa strane i generalno njima. Fokus treba da bude na našoj igri i onome što mi radimo jer verujem da sa našim sistemom i igrom kakvu znamo da prikažemo možemo doći do bitne pobede. Taj trijumf bi nam puno značio da ostanemo bez poraza i na čelu ABA lige, što nam je cilj, zaključio je on.

Derbi se igra sutra od 20 sati u hali “Aleksandar Nikolić” a Zvezda je domaćin. Već 8. decembra ih čeka novi okršaj, ovog puta u Evroligi.

Foto: KK Partizan Mozzartbet

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE SKORO NA TEREN: Sad i Englezi optužuju Tonalija!

Sandro Tonali je dobio kaznu od strane italijanskih vlasti od 10 meseci zbog skandala sa onlajn klađenjem. Kazna je trebala...

POVEZANE OBJAVE