TEN HAG OTKRIO: Stiže zamena za Ronalda!

Nakon bure koja se krčkala od početka letnjeg prelaznog roka, kada je otvoreno zatražio da ode iz kluba i nije bio sa ostatkom tima na pripremnoj turneji, Ronaldo je na veoma neslavan način završio svoj drugi mandat u Junajtedu – raskidom ugovora nakon intervjua u kom nije govorio najlepše o saigračima i ljudima iz kluba.

I dok je Portugalac juče neslavno završio i pokušaj da dođe do trofeja koji mu jedini fali na Mundijalu u Kataru, pritom takođe uz smanjenu minutažu i izgubljeno mesto u startnih 11, u velikanu iz Mnačestera uveliko rade na dovođenju zamene u napadu.

Iako je Ronaldo uglavnom dobijao šansu sa klupe, upražnjeno mesto u timu neophodno je popuniti, a to je engleskim medijima potvrdio i trener ovog kluba Erik Ten Hag.

On je istakao da će uraditi sve što je u njihovoj moći da dovedu pravog napadača ukoliko se ukaže prilika, kao i da se istražuje tržište. Ipak, nije želeo da govori o konkretnim imenima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE