EVROLIGA: Teodosićev fantastični dabl-dabl u porazu, Alba dobila derbi začelja, Radonjić ponovo pao u produžetku

Košarkaši Crvene zvezde su, opterećeni brojnim izostancima igrača, poraženi večeras ubedljivo od madridskog Reala u Evroligi. Danas su igrali i naredni protivnici večitih rivala Baskonija i Monako, ali su odigrane još tri utakmice.

U sklopu ovog bogatog košarkaškog programa zablistao je Miloš Teodosić u porazu svog Virtusa u Bolonji od Žalgirisa sa 87-77.

Srpski plej je bio najkorisniji igrač utakmice sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 asistencija, uz 2 skoka, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača jer je samo još Odželedže bio dovcifren sa 11 poena.

U pobedničkom timu je čak pet košarkaša imalo dvocifreni učinak. Najviše poena postigli su Brazdeikis i Šmits – po 17, Ulanovas je upisao dva manje, Butkevičijus 13, a Tejlor 10 poena.

U derbiju začelja Alba je bila više nego ubedljiva protiv Olimpije iz Milana i slavila sa 83-63, tako je ponovo gurnuvši na poslednje mesto na tabeli.

Najbolji na utakmici bio je nemački reprezentativac Maodo Lo sa 17 poena, uz 2 skoka i 4 asistencije, dok je Džejlen Smit imao poen manje uz po 3 skoka i asistencije.

U poraženom timu je nekadašnji igrač Mege Timoti Luvavu zabeležio 16 poena i 5 skokova, dok je Brendon Dejvis uz 13 poena imao i 4 skoka i 2 asistencije.

Poslednje je završena utakmica između Panatinaikosa i Fenerbahčea u Atini, a još jednom je tim koji predvodi Dejan Radonjić pao nakon produžetka, izgubivši sa 94-88.

Uzalud je bilo i 27 poena Dvejna Bejkona, kao i dabl-dabl Ponitke od 14 poena i 11 skokova, uz još tri asistencije. Derik Vilijams i Nejt Volters upisali su po 11 poena.

U pobedničkom timu je Hejs imao 24 poena, a Edvards, Motli (8 skokova, 2 asistencije) i naš Marko Gudurić (3 skoka, 5 asistencija) po 14.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE