Trinkijeri razočarao Baskoniju pred utakmicu sa Partizanom, Monako se popeo na lidersko mesto pred Zvezdu

Večeras je odigrano čak šest utakmica u sklopu EVrolige, a nažalost Crvena zvezda je ubedljivo poražena od Reala. Ono što dodatno otežava situaciju je činjenica da je u isto vreme Monako trijumfovao protiv Olimpijakosa na svom parketu sa 64-60, i to posle preokreta.

Majk Džejms bio je najefikasniji sa 19 poena, uz 5 skokova i 3 asistencije, a pored njega je dvocifren učinak imao i Dijalo sa 16 poena.

U grčkom timu je Peters upisao 12, a Slukas 10 poena i 4 asistencije.

Sada je francuski predstavnik na 12 pobeda i 6 poraza, pa se nalazi na vrhu tabele najjačeg evropskog takmičenja, zajedno sa današnjim rivalom Zvezde madridskim Realom.

U četvrtak od 19 časova će tim iz Kneževine, koji predvodi srpski trener Saša Obradović, igrati protiv Zvezde u 19. kolu takmičenja.

EVROLIGA: Teodosićev fantastični dabl-dabl u porazu, Alba dobila derbi začelja, Radonjić ponovo pao u produžetku

Sa druge strane, naredni protivnik Partizana nije bio toliko uspešan. Španski tim poražen je na gostovanju Bajernu sa 92-79.

Tim koji vodi bivši trener crno-belih Andrea Trinkijeri je vodio čitavim tokom utakmice i nije se postavljalo pitanje pobednika.

Najefikasniji je ponovo bio Markus Hauard sa 21 poenom, ali ovog puta nije doneo pobedu svom timu. Njegov “verni pratilac” kada je reč o poenterskom učinku je Darijus Tompson, koji je zabeležio 13 poena, uz 4 skoka i 3 asistencije.

Kod pobednika je Vinston upisao 16 poena, 4 skoka i 3 asistencije, a Rabit 13 poena i 4 skoka.

Na terenu su bila i dvojica srpskih reprezentativaca. Za nemački tim je Ognjen jaramaz postigao 7 poena uz još 2 završna dodavanja, dok je na suprotnoj strani Vanja Marinković imao samo 2 poena.

Tim Željka Obradovića dočekuje Baskoniju u petak od 20.30 u Beogradskoj areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE