IVANOVIĆ PRED MONAKO: Možemo da dobijemo svaku utakmicu, pa i ovu!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju Monako u duplom programu Evrolige.

Prethodno su u susretu 18. kola poraženi od Real Madrida.

Pre meča očekivanja je izneo trener crveno – belih Duško Ivanović.

Naša očekivanja su uvek takva da mislimo da možemo da dobijemo svaku utakmicu, pa i ovu. Monako je ekipa čija poziicja na tabeli govori sama po sebi. Fizički izvanredni,imaju odlične individualce, najviše situacija 1 na 1, odlični šuteri, izvanredni u skoku. Imaju i oni loših strana, samo videćemo da li ćemo ih sutra naći, rekao je on za klupski sajt.

Uz njega, narednog protivnika analizirao je i Ognjen Dobrić:

Još jedno duplo kolo, ali navikli smo na ovaj ritam. Iza nas je teška utakmica sa Realom, ali sve snage okrećemo ka Monaku. Za jedan dan ne može mnogo toga da se uradi, ali želimo svakako da odigramo dobru utakmicu. Prvi meč u Monaku nije merilo, imamo drugačiji stav borićemo se 40 minuta, i kada budemo padali i kada budu pogađali. Monako je izuzetna ekipa, sa razlogom su na vrhu tabele, igraju odlično, fizički moćni i to koriste na najbolji način. Moraćemo da odgovorimo „tučom“ žargonski rečeno i da uvedemo utakmicu u egal, rekao je Zvezdin prvotimac.

Monako u Beograd dolazi kao lider Evrolige i slavili su u prvom duelu. Crveno – beli su na učinku 9-9.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE