NE DOGAĐA SE ČESTO: Mreže u Premijer ligi mirovale čitavo poluvreme na svim utakmicama, ali je sve nadoknađeno u drugom! (VIDEO)

Danas su u popodnevnom terminu odigrane četiri utakmice Premijer lige, a karakteristično je da nije bilo golova ni na jednoj tokom prvog poluvremena!

Međutim, veća uzbuđenja su viđena u drugom poluvremenu, posebno na meču između Vest Hema i Notingem Foresta, gde su domaći Čekićari sa četiri pogotka za 15 minuta došli do ubedljive pobede od 4-0.

Pobedu je najavio Dani Ings blickrigom pošto je matirao gostujućeg golmana u 70. i 72. minutu. Već šest minuta kasnije sve je bilo rešeno posle gola Deklana Rajsa, a Majkl Antonio je stavio pečat na utakmicu pogotkom glavom u 85. minutu.

Aston Vila je u drugom poluvremenu sa dva gola slomila Everton, koji ostaje u zoni ispadanja.

Pobedu su doneli Oli Votkins sa penala u 63. i Emiliano Buendija u 81. minutu.

Ni Arsenal nije uspeo da se raduje pogotku u prvih 45 minuta, ali zato jeste odmah nakon povratka na teren protiv Lestera.

Tada je Gabrijel Martineli postigao, ispostavilo se, jedini i pobedonosni gol na utakmici, na dodavanja Trosara.

Tobdžije tako održavaju sigurno lidersko mesto na tabeli i sada imaju pet bodova više od drugoplasiranog Mančester Sitija.

A u opasnoj zoni ostaje i Sautempton, i to na samom začelju, nakon što je doživeo minimalan poraz u Lidsu (1-0).

Jedini gol na utakmici bio je delo Španca Juniora Firpa, posle asistencije Džeka Herisona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE