MILOJEVIĆ NAKON POBEDE U DERBIJU: Očekivali smo drugačiji rezultat; To je derbi, nema tu mnogo lepote

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Večitom derbiju 24. kola Superlige Srbije protiv Partizana na stadionu Rajko Mitić rezultatom 1-0 i tako uvećali prednost na tabeli na 16 bodova.

Svoje viđenje utakmice izneo je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

Slažem se da smo možda očekivali da bude drugačiji rezultat. To smo i želeli, mislim da ostaje žal za tim šansama, u prvom poluvremenu naročito u par dobrih situacija i par dobrih šansi, i bilo je naravno par dobrih intervencija golmana Partizana. U drugom poluvremenu smo zbog važnosti utakmice svi pokušali da smirimo i uđemo u haotični fajt, koji nam ne treba jer smo pokazali da možemo da igramo i drugačije. Ono što je najbitnije je da smo dobili utakmicu, da su igrači osetili energijju navijača i da smo zajeno išli do kraja, izjavio je trener Zvezde, pa zaključio:

Milojević objasnio prelazak na defanzivniju taktiku u derbiju: Ja nisam mađioničar, večeras sam ostvario san

Nije lako, poštujemo rivala, ali opet kažem, mislim da smo zasluženo dobili i da smo osvojili sva tri boda, smatra Milojević.

Prokomentarisao je i taktički prelazak na igru sa tri štopera.

Pre toga je usledio period ge smo imali jedno sedam minuta da dolaze sa dosta igrača i da idu direktno. Hteli smo to da očvrsnemo. Bilo je korektno i bilo je par šansi nakon dobrih intervencija Milunovića, da se ugrozi gol i da se povede sa 2-0, međutim nije. Rana njegova povreda je dovela do toga da se opet vratimo i čestitam igračima na toj fleksibilnosti, to je nešto u čemu smo napredovali jako puno, ali naravno uvek može bolje i trudićemo se da napredujemo već u sledećoj utakmici, objasnio je Milojević.

Milojević prokomentarisao mlade igrače i značaj Dragovića: Za jednu uzdanicu istakao da nije takvog video u Evropi

Govorio je i o stanju igračkog kadra nakon žustrih duela.

To je derbi. Nema tu puno lepote, ima jakih duela. Kad nešto i bude lepo i iz te lepote se ne postigne gol, opet se vrati na fajt. Nadam se da ćemo to vremenom promeniti, da će biti još lepša predstava. Mada, bila je dosta sadržajna utakmica, veliki intenzitet, odnos je bio dobar i to je to što se traži od igrača, rekao je trener zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE