PIKSI PRED CRNOGORCE: Sve utakmice imaju veliku važnost, očekujem da moj tim osvaja bodove u kvalifikacijama

Fudbaleri Srbije sutra gostuju Crnoj Gori u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Obe selekcije su pobedile u prvoj rundi Litvaniju odnosno Bugarsku.

Pred sutrašnji susret u Podgorici, selektor Dragan Stojković održao je konferenciju za medije.

Što se Crne Gore tiče nema nekih tajni, dobro se poznajemo. Isporatili smo njihov meč protiv Bugara i pobedu koja je jako važna za Crnu Goru. Znam da nema Jankovića koji je odličan igrač, sve ostale poznajemo takođe. Crna Gora ima mnogo kvalitetnih igračla, veoma ih cenim, rekao je on a prenosi FSS.

Za nas nema mnogo razlike, sve utakmice imaju veliku važnost. Šta očekujem? Pa da moj tim bude dobar i osvaja bodove u kvalifikacijama. Imamo svoj cilj, ali da bi došli do cilja, trebaju nam bodovi. Pobedili smo Litvaniju, sada nas očekuje Crna Gora. Biće dobar meč, takmičarski, sigurno uzbudljiv i očekujem sve najbolje. Tim? Videćete sutra. Doneću odluke koje su u interesu našeg tima. I te odluke se donose trezvene glave sa jasnom vizijom i jasnom idejom. Tu viziju imam u glavi, ali sačekajmo dok ne počne meč. Postoji nekoliko opcija, drago mi je da mogu da razmišljam u nekoliko pravaca, ali sastav koji se pojavi, smatraću da je najspremniji. Na kraju krajeva imamo i pet izmena, u zavisnosti od dešavanja na terenu povlačićemo i poteze, zaključio je Stojković.

Sličnog mišljenja je i napadač Aleksandar Mitrović:

Crna Gora ima kostur tima, igrače koji dugo igraju zajedno, pre svih Savić i Jovetić, oko njih je dosta mladih igrača, sve ih respektujemo. Imaće veliki motiv pred svojim navijačima. Imaju veliki respekt sa naša strane, ali mi smo ekipa koja uvek ide na pobedu. Nadam se dobroj utakmici, dobroj atmosferi i pobedi, rekao je.

Meč Crne Gore i Srbije igra se sutra od 20:45.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE