Juve izvukao sva tri boda u Torinu, dvojica Srba na terenu (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa savladali su Veronu u Torinu minimalnim rezultatom 1-0, u okviru 28. kola Serije A.

Odlučujući gol postigao je Mojze Kin u 55. minutu utakmice. Ofanzivac se odlično ušunjao u šesnaesterac, što je uočio Lokateli i uposlio ga.

SERIJA A: Inter ostao bez bodova na Meaci (VIDEO)

Upravo je strelca pogotka u 60. minutu zamenio srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je nedavno briljirao u prve dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pet minuta kasnije na teren je kročio i Filip Kostić, koji je ušpao umesto Huana Kvadrada, a u završnim minutima meča ga je protivnički defanzivac u poslednjem trenutku sprečio da uputi šut nakon što je prošao do gola i izborio poziciju za šut driblingom.

U sastavu gostujuće ekipe nije bilo Darka Lazovića zbog povrede mišića.

Ovo nije bila klasična utakmica između tima iz vrha – koji ima sastav kvalitetniji od trenutnog stanja na tabeli – i onog koji se bori za opstanak, pošto su obe ekipe uputile po 10 šuteva, s tim da su gosti čak imali jedan više (3) koji su išli u okvir gola.

Stara Dama iz Torina sada zauzima sedmu poziciju na tabeli Serije A sa 44 bodova iz 28 utakmica. Ispred je Roma, koja uz utakmicu manje ima 47 bodova, kao i Atalanta koja je danas takođe slavila i ima 48 bodova.

Veroni predstoji grčevita borba za opstanak, pošto su na 18. mestu sa 19 bodova, pet manje od Specije koja je prvi tim izvan zone ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE