LIGE TI DONOSE BONUS – Stavi ovih 5 mečeva na vikend tiket i NAPLATI FUDBALSKO ZNANJE

Šta čini savršen vikend? Kvalitetan fudbal, bonus za klađenje i vikend tiket! Nije bilo teško odgovoriti na ovo pitanje. A kada bismo vam rekli da vas od sada svaka od top 5 liga kvalifikuje za dodatni bonus…

Pa, to je onda i više od savršenstva!

I naravno, sad verovatno mislite: ma, gde to ima…

Normalno da ima, ali samo na jednoj adresi – meridianbet.rs!

Kada kažete “Lige petice” ljubitelji fudbala će odmah znati da pričate o takmičenjima u Engleskoj, Italiji, Španiji, Nemačkoj i Francuskoj. Zato smo za vas pripremili neverovatne bonuse. Pa, krenimo redom…

KLADI SE NA ENGLEZE: Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz Premier lige i kvalifikuješ se za bonus od 1000 RSD. Promocija je aktivna do 9. aprila.

KLADI SE NA ŠPANCE: Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz La Lige i kvalifikuješ se za bonus od 1000 RSD. Promocija je aktivna do 10. aprila.

KLADI SE NA NEMCE: Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz Bundeslige i kvalifikuješ se za bonus od 1000 RSD. Promocija je aktivna do 9. aprila.

KLADI SE NA ITALIJANE: Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz Serije A i kvalifikuješ se za bonus od 1000 RSD. Promocija je aktivna do 8. aprila.

KLADI SE NA FRANCUZE: Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz Lige 1 i kvalifikuješ se za bonus od 1000 RSD. Promocija je aktivna do 9. aprila.

Kakva petica bonusa – samo u Meridianu!

Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, odmah sada se registrujte lako i jednostavno putem ovog linka i na vaš nalog biće uplaćeno 300 poklon spinova, dok ćete na uplatu prvog depozita osvojiti i 100% sport bonusa!

U nastavku i nekoliko predloga za vikend tiket:

nedelja, 17:30 Liverpul – Arsenal: X2, kvota 1.50

subota, 21:00 Nica – PSŽ: 2, kvota 1.90

subota, 15:30 Frajburg – Bajern Minhe: 1X, kvota 2.60

subota, 20:45 Lacio – Juventus: 1, kvota 2.80

subota, 21:00 Real Madrid – Viljareal: 1, kvota 1.55

Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE