BEZ TITULE U LŠ: Povratnica Maja sumirala sezonu, očekivanja od Srbije uvek na najvišem nivou

Odbojkašice Vakifbanka osvojile su Ligu šampiona ove sezone.

Tim selektora Srbije Đovanija Gvidetija bio je bolji od Ezačibašija za koji nastupaju Tijana Bošković i povratnica u nacionalni tim Maja Ognjenović.

Starija igračica sumirala je proteklu godinu:

Kada se sezona opiše kao uspešna, a trofeja nema, onda tu nešto nije u redu. Međutim, moramo biti zadovoljni, ali i ponosni, jer igrati dva finala nije mala stvar. U oba slučaja, i protiv Fenerbahčea i protiv Vakifbanka, videlo se da smo blizu i da smo ekipa koja je dostojna tako velikih utakmica. Iako sam zadovoljna, nekako sam se nadala da će odlazak iz Ezadžibašija biti krunisan sa bar jednim trofejom, što se nije desilo. Ipak, srećna sam i ponosna što sam bila deo ovakvog kluba koji je jedan od najboljih i najuspešnijih u kojima sam igrala, rekla je ona a prenosi OSS.

Pričala je i povratku u selekciju Srbije:

Već sam rekla da Srbija pripada najboljim svetskim selekcijama. Ne mogu reći da postoji neki teret ili pritisak, ali se sada zna da su očekivanja uvek na najvišem nivou. Očekuju nas Liga nacija, Evropsko prvenstvo i ono najvažnije, kvalifikacije za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo imati jedno uspešno leto i da će se sve završiti onako, kako i planiramo, zaključuje Ognjenović.

Srbiju ove godine očekuju Liga nacija, EP i kvalifikacije za OI. Ognjenović i Bošković će se kasnije priključiti ostalim reprezentativkama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE